Recensies

Daniëlle

Sinds een aantal jaar heb ik een dwarslaesie en zocht een diëtiste die hier ook verstand van heeft. Charlotte is een echte coach; geeft veel tips, denkt met me mee en geeft me adviezen om me ‘nieuwe’ eetpatronen gemakkelijk eigen te maken. Ze heeft oprechte aandacht voor me en is een heel prettig persoon.


Chantal

Hele fijne begeleiding. Charlotte luistert goed naar je. Ze geeft hele praktische en persoonlijke adviezen waar je echt veel aan hebt.
Echt aan te raden om naar deze praktijk te gaan!


Pien

Charlotte is een betrokken diëtiste die echt de tijd voor je neemt. Ze oefent haar vak op een professionele manier uit, maar dit in combinatie met veel aandacht voor het individu.
Charlotte bedankt voor je hulp en inzicht!


Edith

Afvallen? Je moet het zelf doen, maar Charlotte geeft de richting aan en motiveert je om je doel te bereiken. Geen ingewikkelde recepten en dure producten, maar normaal, regelmatig en gezond eten in de juiste samenstelling; dat is wat zij je leert. Zo nu en dan heb je een afspraak om te evalueren; even op een rijtje zetten hoe het gaat. Voor mij was het precies wat ik nodig had en de paar keer dat we een afspraak hadden was het ook gewoon gezellig! Charlotte snapt hoe het werkt en zij begrijpt gelukkig ook dat je niet altijd zin heb om te koken en zo nu en dan een wijntje drinkt.


Margreet

Dat je me zegt dat ik mezelf goed kan herpakken,na een terugval met te veel snoepen en minder goede voeding. Dit werkt positief voor mij.

Meer informatie? Neem contact op.