Tarieven

Tarieven

Verzekering

De kosten van dieet- en voedingsadvisering worden vergoed vanuit de basisverzekering voor 3 uur per kalenderjaar en vallen onder het eigen risico. Voor deze vergoeding is een schriftelijke verwijzing van een arts, specialist of tandarts gewenst. Op Dreef heeft met bijna alle zorgverzekeraars een overeenkomst afgesloten. Welke zorgverzekeraars? Bekijk hier voor meer informatie. Bij de eerste afspraak dient u uw verzekeringspasje en identiteitsbewijs mee te nemen.
Indien u aanvullend verzekerd bent ontvangt u, afhankelijk van uw zorgverzekeraar, extra uren dieetzorg. Neem voor meer informatie hierover contact op met uw zorgverzekeraar.

Ook zonder een verwijzing bent u van harte welkom. De kosten zijn dan voor eigen rekening.

Kosten diëtist zelf betalen

Wilt u zelf betalen omdat u bijvoorbeeld uw eigen risico niet aan wilt spreken of omdat uw maximale aantal jaarlijkse bezoeken hebt gehaald en het traject nog niet is afgerond? Dan gelden de volgende kosten (afhankelijk van de duur van een consult en uitwerken van het behandelplan en individueel dieetvoorschrift na het gesprek):
Intake 75 min | € 91,85
Vervolgconsult 30 min | € 36,74

Betaling gaat per factuur.

Verhindering

Als u niet kunt komen op de afspraak, laat het zo spoedig mogelijk weten per telefoon of e-mail. Doe dit uiterlijk tot 24 uur voorafgaand aan de afspraak, dan kan dit kosteloos. Bent u te laat met afzeggen? De kosten zijn dan voor uw eigen rekening.

LET OP Bij de eerste afspraak dient u uw verzekeringspasje en identiteitsbewijs mee te nemen.