Tarieven

Kosten

Verzekering

De kosten voor advies van een diëtist worden vergoed vanuit de basisverzekering. Deze kosten worden verrekend met het eigen risico. De behandeltijd die in rekening wordt gebracht, is het totaal van de duur van het consult én de tijd die nodig is voor het samenstellen van een advies op maat en eventueel informeren van de verwijzer en het registreren van de gegevens. De zorgverzekeraars bepalen hun eigen tarieven.

Op Dreef heeft per 2022 een contract afgesloten met Anderzorg, Menzis, ONVZ en VGZ.
In dit geval zal de factuur/tegenprestatie rechtstreeks worden ingediend bij uw zorgverzekering en zal deze het bedrag volledig vergoeden (eventueel verrekenen met het eigen risico).

Zelf betalen

Wanneer Op Dreef geen contract heeft met uw verzekering, ontvangt u de factuur/tegenprestatie per mail, deze betaalt u aan Op Dreef en vervolgens kunt u zelf de factuur achteraf indienen bij uw zorgverzekeraar. Afhankelijk van de polis (natura of restitutie) krijgt u 70-100% vergoed (van het gecontracteerde tarief van de zorgverzekeraar). Check hiervoor u polisvoorwaarden.

Tarief:
Intake + advies*: 129,00 euro
*uitwerktijd is afhankelijk van uw hulpvraag

Vervolgconsult per 30 minuten is 37,00 euro

Betaling gaat per factuur.

Verhindering

Als u niet kunt komen op de afspraak, laat het zo spoedig mogelijk weten per telefoon of e-mail. Doe dit uiterlijk tot 24 uur voorafgaand aan de afspraak, dan kan dit kosteloos. Bent u te laat met afzeggen? De kosten zijn dan voor uw eigen rekening.

LET OP Bij de eerste afspraak dient u uw verzekeringspasje en identiteitsbewijs mee te nemen.